Вітаю Вас Гость
Неділя
19.05.2024
09:42

Best-Буд

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Плитка - декори
16:39
Плитка - декори
Плитки-декори це, мабуть, самий незамінний елемент приміщень, в інтер'єрах яких багато керамічної плитки - ванних кімнат, санвузлів, басейнів і кухонь.
photoplitka_5_01.jpg
Ці інтер'єри - дуже важлива частина нашого будинку, ванної кімнати або санвузла ми відвідуємо вранці в першу чергу, там починає формуватися наш настрій на майбутній день. Кухня - місце де фантазія і гармонія страв не може поєднуватися з повсякденним явищем інтер'єру, ну а басейн - це місце відпочинку, а значить саме головне тут - настрій. Адже не повинна санвузол або ванна кімната в будинку бути схожою на казенні інтер'єри торгових центрів, поліклінік та інших громадських закладів. І щоб цього уникнути, потрібно додати інтер'єру крапельку душі, створити настрій.

Що, до речі зробити зі звичайної плитки досить складно. Тут можуть допомогти або панно, або більш економний варіант - плитки декори.

Як правило, кожна колекція керамічної плитки містить в собі плитки-декори. Але які це декори? Дуже обмежений вибір, а часто просто "аморфні" композиції. Яка вже тут душа. А де можна знайти крапельку душі і мистецтва? У фотографіях! Тому й хочемо звернути увагу на плитку-ФОТОДЕКОР - досить нова течія в "керамічних" інтер'єрах.

Подивіться на них! Ось воно вираз, експресія, настрій. Легкі мазки аквареллю - і інтер'єр стає затишним і теплим. Квіткові композиції - ніжним. Яскраві плитки - і інтер'єр наповнюється буйством фарб. Якщо ж хочете додати родзинки і пікантності - будь ласка, до ваших послуг плитки «еротик».
photoplitka_5_02.jpg
А тепер до практики - використання ФОТОДЕКОР. Основних варіантів - три.

    * Лінійне вертикальне розташування (як правило, через одну або дві плитки основного фону). Цей варіант дуже підходить для розміщення в зоні дзеркал, облицювання колон та зонування приміщення. До речі, візуально зонуванню вертикальним поруч декорів допоможуть настінні світильники, які розміщені між або навколо декорів.
    * Хаотичне розташування. Це розміщення підходить для будь-яких ділянок інтер'єру. Розташування може бути як упорядковане (наприклад, у шаховому порядку), так і довільне. Головне - не розміщувати занадто багато декорів, інакше стіна перетвориться просто на набір картинок.
    * Галерея. Це розташування декорів в упорядкованому порядку в кілька рядів або вертикальних ліній. Така собі "міні-галерея" картин. Таке розташування дуже корисно для великих приміщень, де є ділянки стін без меблів. Декори у вигляді галереї в цьому випадку дозволять позбутися від порожнечі стін і перетворять порожній простір в місце, що приваблює увагу.

Фото-декори. Колекція "Під водою" 33х25 см у ванній кімнаті (оформлення дзеркал і колон)



photoplitka_5_03.jpgУ будь-якому разі, які б плитки декори Ви не вибрали - вдалих Вам рішень!

Переглядів: 1249 | Додав: Ellin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
каталог сайтів каталог сайтів PR-CY.ru