Вітаю Вас Гость
Неділя
19.05.2024
09:16

Best-Буд

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 27 » Оновлюємо прихожу
01:24
Оновлюємо прихожу
Якщо театр починається з вішалки, то квартира починається з передпокою. Саме тут привітні господарі зустрічають і проводжають дорогих гостей, тут ми збираємося на "вихід", одягаємося-озувається згідно сезону і т. д.

Тому облаштування передпокою відводиться саме пильну увагу. Якщо ви зважилися на оновлення, то кілька наведених нижче порад допоможуть вам полегшити завдання.

Звичайно, перше питання - площа приміщення. Адже вони бувають різні: від гігантських холів в сучасних житлових апартаментах і котеджах до 3-4 "квадратів" у хрущовках. Звідти й рівень запитів. Хтось віддає перевагу відкриту вішалку, хтось мріє запхати весь одяг в шафу-купе. Хтось спить і бачить тут зручний м'який шкіряний диван, а хтось задовольняється невеликим суміщеним комплектом пуфик-тумба.
Garderob.jpg

Найбільша проблема - пол. Адже саме тут знаходиться своєрідний "фільтр", який не допускає проникнення бруду в квартиру. Пол - найбільш експлуатована частина передпокою. Не дивно, що підлогове покриття в ній зношується дуже швидко. Значить, перша вимога до покриття - стійкість до бруду і зносу. Лідирують тут кахельна плитка і керамограніт. Друге місце п'єдесталу займає лінолеум. Третє - ламінат. Всі ці матеріали об'єднує одна якість: їх легко можна мити.

Плануючи колір обробки передпокою, пам'ятайте, що колір може візуально розширити простір або скоротити його. Оптимальна схема для передпокоїв: гладкий білий стелю (так він буде виглядати максимально високим і буде краще розсіювати світло), світлі стіни (кольори молока, жовті, бежеві, блакитні, салатові, сірі).

Стіни - не менш важлива частина передпокою. Адже одяг з вулиці теж вносить маленьку, але дещицю в скарбничку бруду. Тому, якщо ви зважилися на шпалери, вони також, як і підлога, повинні бути сприйнятливі до вологого прибирання.

Кути стін обов'язково обейте куточками. Адже, коли ви іноді стоячи одягаєте або знімаєте взуття, волею-неволею опираєтеся руками, і з часом кути стін починаються бруднитися.

Питання, яке не можна обійти, - освітлення. Звичайно, традиційний світло - стельовий. Але хто-то віддає перевагу і настінні бра, і вбудовані світильники. Самий ідеальний варіант все ж таки - стельове освітлення з точкових світильників, воно дає приміщенню м'який рівномірне світло.
Garderob1.jpg

Обов'язковий атрибут передпокою - дзеркало. Якщо площа приміщення більша, то досить одного великого. Якщо площа маленька, то за допомогою дзеркал можна вирішити відразу два завдання - естетичну і зорового розширення простору. Тут вам допоможе комплект квадратних дзеркал з IKEA. Вони всі поставляються з двосторонніми липучками, і ви, як дизайнер, можете кріпити дзеркала в будь-якій конфігурації.

Самий же поширений варіант - установка дзеркал один над одним, від підлоги до стелі, тоді ви себе будете бачити в повний зріст. До речі, поруч з дзеркалом повинен обов'язково розташовуватися яскравий джерело світла, причому у верхній його частині. Тоді ви чітко будете бачити себе і деталі свого гардеробу. Причому світло, відбите від дзеркала, додатково підсвітить приміщення.

Останній пункт облаштування передпокою - сховище для одягу. Найоптимальніший варіант тут - шафа-купе. У ньому спокійно можна розкласти по поличках взуття, головні убори, акуратно розвісити одяг, і все потрібне буде під рукою. Вбудована шафа-купе - це ціла гардеробна кімната в маленькій передпокою, так раціонально і зручно він влаштований. Ось, власне, передпокій готова.
Переглядів: 1099 | Додав: Ellin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
каталог сайтів каталог сайтів PR-CY.ru